Welkom bij de Club! De Club van alle 7 Miljard mensen die eigenlijk allemaal hetzelfde willen: een betere en eerlijkere wereld.

The 7B Club is opgericht door een groep vrienden die vinden dat er werk aan de winkel is en geloven dat de wereld radicaal veranderen mogelijk is als alle ‘gewone mensen’ zich verbinden.

THE 7B CLUB: PLATFORM VOOR MOOIE SPRAAKMAKENDE INITIATIEVEN.

Wij zijn dit platform gestart om alle nieuwe grote & kleine wereldverbeterende initiatieven wereldwijd bij elkaar te brengen. Dat klink ambitieus en dat is het ook.

Want er gaat veel goed, steeds meer: onze energie wordt duurzamer, er zijn meer en meer bewuste mensen consumenten en producenten die de stap maken naar een duurzaam beter leven - voor onszelf én onze planeet.
Maar we zijn er nog niet. Daarom zijn wij zelf met een eerste initiatief gekomen: THE WALK, en WALK ON! Waarmee we samen 7 miljard stappen verzamelen om #ANTARCTICA2048 als symbool voor waar we voor staan, op de kaart te zetten.

Join The 7B Club!
Ja, ik, jij, wij allemaal zijn uiteindelijk lid, simpelweg omdat we geboren zijn! 7 miljard mensen die allemaal een stem hebben en zich kunnen laten horen in onze club!

Wat gaan we zo allemaal doen in onze club? Die uitdaging ligt ook bij jou. Er zijn inmiddels al aanmeldingen uit ons netwerk voor nieuwe initiatieven. Individuen en ondernemers met concrete ideeën die wij graag met jou zullen delen.

Ja ik ben lid van The 7B Club:

Loop je niet mee dan kun je onderstaande velden overslaan, maar wel klikken op de verzendbutton