Podcasts

In deze podcast wandelen de interviewers Peter Heres en Wilco van Rooijen met Arko van Brakel. Arko is een rasechte ondernemer. Gestart als internet ondernemer en zijn grenzen verlegd naar thema’s als ondernemerschap, leiderschap, innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Ook is hij medeoprichter van het Semco Style institute. Op dit moment geeft Arko leiding aan de Cleantech Regio in de functie van directeur. Arko heeft als een van de eerste de handschoen opgepakt en loopt samen met zijn organisatie om stappen te verzamelen en te doneren aan The Walk! Net als deze stappen van deze podcast en zo komen we in actie en dragen we bij aan het grotere doel Antarctica 2048. Let’s walk the talk.

In deze 1e podcast van de 7B Club stellen we ons voor en leggen we uit hoe het idee geboren is en waarom we dit platform gestart zijn.

Voor meer info kijk op onze social media kanalen van de 7B Club of ga naar de website www.7Bclub.com en wandel met ons mee!

De 7B Club is van en voor ons allemaal, we maken hem samen dus we nodigen ook jou uit om je verhaal te vertellen. Tot hoorns!