The Club

Welcome to the new world, welcome to your Club! De Club van alle 7 Miljard mensen die eigenlijk allemaal hetzelfde willen: Een betere en leukere wereld.

The 7B Club is opgericht door een groep vrienden die vinden dat er werk aan de winkel is en geloven dat de wereld radicaal veranderen mogelijk is als álle mensen die denken ‘hey dat wil ik ook’ zich hier verbinden, en elke dag even de moeite nemen om mee te doen.

THE 7B CLUB: PLATFORM VOOR DE NIEUWE WERELD.

Wij zijn dit platform gestart om alle nieuwe grote & kleine wereldverbeterende initiatieven wereldwijd bij elkaar te brengen. Dat klink ambitieus en dat is het ook. Want er wordt genoeg gepraat en geneuzeld, WIJ GAAN WAT DOEN!

Want JA er gaat veel goed, steeds meer: onze energie wordt duurzamer, er zijn meer en meer bewuste mensen consumenten en producenten die de stap maken naar een duurzaam beter leven – voor onze planeet, en dus onszelf.

Op deze wereldwijde website gaan we stap voor stap alles bij elkaar brengen om jouw leven beter te maken. Over boodschappen doen, je energie, je vakantie, je spullen en ontspullen, over samen als één coöperatie samen dingen te kopen, acties te ondernemen, anderen te helpen, want iedereen is van de wereld en de wereld is van iedereen.